Mekonahi odustao od kandidature za guvernera Teksasa

Mekonahi odustao od kandidature za guvernera Teksasa

Popularni glumac Metju Mekonahi ipak je odlučio da se ne kandiduje za guvernera Teksasa, kako je najavljivao u prethodnom periodu.

Dvije nedelje prije roka za podnošenje kandidature za guvernera Teksasa, glumac Metju Mekonahi je odustao, istakavši da je kandidovanje za tu funkciju „put kojim biram da ne idem u ovom trenutku".

„Šta sam naučio? Da imamo neke probleme koje treba da riješimo, da našoj politici treba nova svrha, da imamo podjele koje treba zaliječiti, da nam je potrebno više povjerenja u životima. Moramo da počnemo da rasvjetljavamo naše zajedničke vrijednosti, one koje prelaze partijske linije, one koji grade mostove umjesto da ih pale, da su naša djeca naše najveće bogatstvo", rekao je Mekonahi, prenosi Rts.

U trominutnom video snimku koji je objavio na svom Instagram profilu, glumac koji je i dobitnik Oskara za svoje uloge u filmovima,pričao je o vrijednostima služenja svom narodu i lekcijama koje je tokom godina naučio razmišljajući o kandidaturi za političku funkciju.

Nedavno sprovedena anketa Dallas Morning Newsa, pokazala je da bi Metju Mekonahi, imao veće šanse da postane guverner Teksasa, od sadašnjeg guvernera Grega Abota, kao i od demokratskog kandidata Beta Rurka.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.