Tivat: Grom udario u avion Er Srbije u kome su bili vaterpolisti Juga
Ilustracija

Tivat: Grom udario u avion Er Srbije u kome su bili vaterpolisti Juga

Vaterpolisti i uprava Juga i putnici koji su se nalazili na nedeljnom letu iz Beograda prema Tivtu, doživjeli su pravu dramu nakon što je u avion udario grom pri slijetanju, prenose hrvatski mediji.

Prema riječima direktora kluba iz Dubrovnika Ognjena Kržića sve se dogodilo u avionu Er Srbije koji je u nedelju nešto posle 14 sati trebalo da sleti u Tivat.

Delegacija Juga vraćala se sa utakmice regionalonog takmičenja protiv Novog Beograda kad je nevrijeme iznad crnogorskog grada zahvatilo avion i počelo da ga ljulja.

Najdramatičnije je bilo, kako prenosi dubrovniknet.hr, prilikom pokušaja slijetanja.

Pilot je kružio iznad aerodroma u Tivtu i u trenutku kad je točkovima trebalo da dotakne pistu, grom je udario u avion, što je izazvalo paniku među putnicima.

„Kad je pilot valjda shvatio da se stvar “otela” kontroli, s piste koju smo gotovo dotaknuli se počeo dizati dodajući gas. Podigao se na neku visini i počeli smo da kružimo iznad aerodroma, ali nas je sve vrijeme nevrijeme užasno bacalo. Nakon pola sata tog užasa, drndanja i propadanja, počeli smo ponovo da slijećemo i tada je u avion udario grom,“ kaže Kržić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.