Ministarstvo odbrane: Da li ste već zaboravili narušenu reputaciju sistema odbrane kada je na brodu ‘Jadran’ pronađeno 56 kg droge?
Ministarstvo odbrane

Ministarstvo odbrane: Da li ste već zaboravili narušenu reputaciju sistema odbrane kada je na brodu ‘Jadran’ pronađeno 56 kg droge?

Ministarstvo odbrane reagovalo je na navode DPS-ove Komisije za odbranu i bezbjednost koji su saopštili da je intervjuom “nacionalističkom glasilu In4S ministarka Olivera Injac potvrdila da nije ministarka odbrane NATO države već proksi ruskih interesa u regionu”.

"Pitanje za ‘kviz Milioner’ Komisiji za odbranu i bezbjednost DPS čiji je predsjednik Predrag Bošković: Da li ste već zaboravili narušenu reputaciju sistema odbrane i Crne Gore, članice NATO, kada je 2019. na školskom brodu ‘Jadran’ pronađeno 56 kg droge kokain, planirane za krijumčarenje? Čestitamo na amneziji i konstatujemo da niste pobijedili na kvizu ‘Milioner’”, navode iz Ministarstva odbrane.

Pitanje za ‘kviz Milioner’ Komisiji za odbranu i bezbjednost DPS čiji je predsjednik @pedjabosskovic: Da li ste već zaboravili narušenu reputaciju sistema odbrane i

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.