Otac Đokovića: Crna Gora je naša zemlja, neka se odvajaju koliko god hoće, gdje je Novak u Srbiji počasni građanin?
Srđan i Novak Đoković

Otac Đokovića: Crna Gora je naša zemlja, neka se odvajaju koliko god hoće, gdje je Novak u Srbiji počasni građanin?

Otac prvog tenisera svijeta Novaka Đokovića, Srđan Đoković, gostovao je ovog jutra na TV "Prva" gdje je govorio o mnogim temama povezanim sa njegovim sinom.

Tokom razgovora dotakao se i Crne Gore i rekao da su srpski i crnogorski narod zapravo isto, ma koliko neki pokušavali da nas odvoje.

"U Crnoj Gori koja se odvojila od Srbije, mogu da se odvajaju koliko hoće, to je naša zemlja, u Budvi i Nikšiću je počasni građanin. A gdje je u Srbiji počasni građanin? Zapitajte se malo. Vrijeme je da se podigne brada",pričao je Srđan na TV "Prva".

Otac svjetskog broja jedan govorio je i o odnosu zapadnog svijeta prema Noletu.

"Zapad ga ne voli, ali ga strašno poštuje".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.