Sebastijan Kurc dobio sina

Sebastijan Kurc dobio sina

Lider Narodne partije Austrije (OVP) Sebastijan Kurc objavio je na svom profilu na Fejsbuku da je danas postao otac.

Bivši austrijski kancelar saopštio je, preko društvenih mreža, da se njegova djevojka Suzan rano jutros porodila i rodila sina.

„Presrećni smo i zahvalni. Suzan i beba su dobro i radujemo se prelijepim zajedničkim zadacima i našem prvom Božiću u troje. Zahvaljujemo se medicinskom osoblju u bolnici za svu pruženu pažnju i brigu“, napisao je Kurc na svom profilu na Fejsbuku.

Kurc je trenutno šef poslaničkog kluba OVP u austrijskom parlamentu, pošto se povukao sa čela vlade nakon što je Tužilaštvo za privredni kriminal i korupciju pokrenulo istragu protiv njega.

Nedavno mu je ukinut poslanički imunitet i istraga je nastavljena, a Kurc se nada da će brzo moći da dokaže da su optužbe lažne i pogrešne.

Prema tvrdnjama medija, on iza kulisa već radi na svom povratku čim bude dokazao nevinost.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.