Plavljanin odveo kod sebe kao drugu ženu  četrnaestogodišnju djevojčicu, priznala da godinu dana živi sa oženjenim čovjekom
Plav, ilustracija

Plavljanin odveo kod sebe kao drugu ženu četrnaestogodišnju djevojčicu, priznala da godinu dana živi sa oženjenim čovjekom

Više državno tužilaštvo u Bijelom Polju je po prijavi policije u Plavu razmotrilo slučaj četrnaestogodišnje djevojčice koju je, kako se sumnja, stariji Plavljanin odveo kod sebe kao drugu ženu.

Slučaj je prijavila baba djevojčice, a policija je protiv Plavljanina podnijela krivičnu prijavu za djelo vanbračna zajednica sa maloljetnim licem.

Sa djevojčicom su razgovarali psiholog i socijalni radnik, a ona im je potvrdila da već više od godinu dana živi s tim čovjekom.

"Nakon što je proučila slučaj, državni tužilac u VDT-u u Bijelom Polju Ljubinka Madžgalj proslijedila je predmet Osnovnom tužilaštvu u Plavu kako bi se utvrdila stvarna nadležnost u ovom slučaju. Za sada je sve u nadležnosti osnovnog tužioca, a ako se utvrdi da ima elemenata iz naše nadležnosti, mi ćemo pravovremeno reagovati i preuzeti slučaj", kazao je za "Dan" portparol Višeg državnog tužilaštva u Bijelom Polju Hasan Lukač.

Kako smo nezvanično saznali, urađen je i ljekarski pregled djevojčice i sada se čeka kakav će stav po ovom pitanju zauzeti VDT.

Devojčica duže od godinu dana živi kod osumnjičenog Plavljanina, a i sada se nalazi kod njega. Kada je došla imala je svega 13 godina, a nedavno je napunila 14.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.