Na Cetinju počelo štampanje glasačkih listića
Foto: RTV Cetinje

Na Cetinju počelo štampanje glasačkih listića

Štampanje glasačkih listića za predstojeće lokalne izbore na Cetinju i Mojkovcu počelo je danas u štampariji Obod na Cetinju. Kako je saopšteno, za Prijestonicu će biti odštampano 14.166 glasačkih listića, od čega je 413 rezervnih.

Štampanje je počelo u prisustvu predsjednika i članova Opštinske izborne komisije, nakon čega je izvršni direktor štamparije Blažo Milić potvrdio da su za to ispunjeni svi uslovi.

Štampa se 14.166 listića, od čega je 413 rezerva. Jutros je došla komisija, donijela spiskove. To smo pustili u štampu, odobrili su uzorke i krenuli smo. Nakon što budu odštampani, listići će odmah biti raspoređeni prema njihovoj specifikaciji i pakovanjima. Izborna komisija će ih provjeriti, kontrolisati i pečatirati. Kada se završi uništavaju se svi viškovi i sav škartni materijal – kazao je Milić za Radio Cetinje.

listic2

Foto: RTV Cetinje

U cetinjskoj štampariji kako su kazali  za RTV Cetinje, biće odštampani i glasački listići za opštinu Mojkovac, a za taj grad biće štampano oko 7 hiljada listića.

Lokali izbori biće održani 5.decembra, a ukupan broj birača u Prijestonici je 13.753.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.