Krivokapić: Formiranje manjinske vlade visokorizičan potez
Krivokapić odgovarao na pitanja novinara, Foto: Medibiro

Krivokapić: Formiranje manjinske vlade visokorizičan potez

Manjinska vlada bi bila visokorizičan potez, ocijenio je premijer Zdravko Krivokapić.

“To bi bio visoko rizičan potez i ne znam gdje bi to odvelu Crnu Goru “, kazao je Krivokapić novinarima nakon premijerskog sata.

On je rekao i da ne bi bilo dobro da se budžet za narednu godinu ne usvoji, ali da bi se, ukoliko dođe do toga, kao i prošle godine, desilo privremeno finansiranje,

Upitan na šta je mislio kada je danas, tokom premijerskog sata govorio da se "Crnoj Gori neće desiti nova Pozitivna", Krivokapić je odgovorio da je pričao o političkoj korupciji.

“Politička korupcija se nije desila 30. avgusta. Tog dana su se desile promjene, sloboda i narodna volja, a narod bi teško mogao da prihvati još jedan vid političke korupcije”, naveo je Krivokapić.

On je kazao da je, nakon posjete Briselu, optimističan da će Crna Gora neće skrenuti sa evropskog puta.

“Nadam se da ćemo u poglavljima 23 i 24 dobiti vremenski okvir, kako bismo možda već u junu sljedeće godine privremena mjerila preveli u završna”, kazao je Krivokapić.

On je istakao da je Crna Gora stabilna što je, kako je dodao, potvrdio i generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg tokom njihovog susreta u Briselu.

“Da li je ovo moje posljednje gostovanje kao premijera, vidjećemo. To me ne brine”, kazao je Krivokapić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.