Pejović uhapšen zbog prijetnji direktoru Agencije za zaštitu životne sredine
Milan Gazdić

Pejović uhapšen zbog prijetnji direktoru Agencije za zaštitu životne sredine

Juče je Centru bezbjednosti Podgorica direktor Agencije za zaštitu životne sredine Milan Gazdić podnio prijavu protiv V.P., u kojoj je naveo da ga je V.P. putem telefona vrijeđao i upućivao mu prijetnje.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, o događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je ocijenio da se u radnjama V.P. ne stiču elementi krivičnog djela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti, "te su službenici policije lišili slobode V.P. zbog prekršaja iz članova 7 i 8 Zakona o javnom redu i miru."

Kako prenose mediji, radi se o vlasniku kompanije Uniprom KAP Veselinu Pejoviću. 

Jutros je zakazan privod ovog lica nadležnom sudu za prekršaje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.