Manjine spremne da podrže Abazovića za premijera, Vlada da bude bez DPS-a
Nik Đeljošaj

Manjine spremne da podrže Abazovića za premijera, Vlada da bude bez DPS-a

"Manjine su spremne da podrže Dritana Abazovića kao premijera. Tražimo da nas u tome podrži DPS, a mi da napravimo Vladu, bez DPS-a. Dajte nam jednu godinu i onda da idemo na izbore", kazao je lider Albanske alternative Nik Đeljošaj u emisiji Gradske TV “U sred srijede”.

Kako je rekao, tako bi se napravila dugoročna stabilnost.

“Manjine da idu sa GP URA i da imamo i dvije građanske partije. Ali DPS neće moći da bude dio te Vlade. Neka je podržava, ali ne kao što DF podržava ovu, jer nam takva podrška ne treba. Podržite nas da ostvarimo zakonska rješenja i sve ono što traži od nas EU. Da zatvorimo poglavlja 23 i 24, da više nikad nemamo ovakav izvještaj EK”, kazao je Đeljošaj.

Pozivamo, kaže on, GP URA – manjinske partije su spremne da podrže njenog lidera da bude novi premijer.

“Ova sam razmišljanja podijelio i na sastancima sa međunarodnim predstavnicima”, zaključio je Đeljošaj.

Antena M

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.