DPS Prijestonice: Kršeći zakon ministar Radulović se uključio u predizbornu kampanju cetinjske URE
DPS

DPS Prijestonice: Kršeći zakon ministar Radulović se uključio u predizbornu kampanju cetinjske URE

Odbor Demokratske partije socijalista Prijestonice saopštio je da je pozdravio odluku ministra vanjskih poslova da se uključi u predizbornu kampanju na Cetinju, iako je kažu, pitanje da li će lista koju je podržao uspjeti uopšte da pređe cenzus.

"Znajući Radulovićevu harizmu i ugled koji uživa na Cetinju, sigurni smo da će upravo on biti presudni faktor koji će obezbijediti URI sjajan rezultat, a u njihovom slučaju - znajući koliko su omiljeni među Cetinjanima - to bi bio i jedan odbornik u novom sazivu Skupštine.

Ipak, od Radulovića nas interesuje da li je čast da ugosti takvog vrlog diplomatu imala samo URA ili će sljedećih dana posjetiti i ostale partije koje učestvuju na izborima? Uzbuđeni zbog mogućeg susreta sa njim, ipak ne bismo željeli da nas tako ugledan gost uhvati nespremne - valjalo bi organizovati srdačnu dobrodošlicu", navode iz DPS Cetinje.

Takođe, dodaju da ih interesuje da li Radulović zna da je tim kako kažu, počinio krivično djelo.

"Ukoliko nije svjestan toga, ipak mu je bolje da uzme zakon u ruke.

Osim toga, očigledno je da ministar Radulović ne mari za preporuke OEBS i ODIHR koje se odnose na kritike funkcionerske kampanje, kao ni predstavnici URE koji su ne tako davno kao opozicija bili žestoki kritičari učešća javnih funkcionera u predizbornom procesu", zaključuje se u saopštenju DPS Cetinje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.