Uhapšen osumnjičeni za krađu vozila koje je sinoć zapaljeno u Podgorici
ilustracija

Uhapšen osumnjičeni za krađu vozila koje je sinoć zapaljeno u Podgorici

Podgorička policija je lišila slobode osobu koja se sumnjiči za oduzimanje vozila.

Slobode je lišen N.V. (18) koji je krivično djelo koje mu je stavljeno na teret, kako se sumnja, izvršio na način što je juče, 23. novembra, otuđio vozilo marke „Peugeot 407“, a koje je sinoć zapaljeno u naselju Zagorič u Glavnom gradu.

Policija je preduzela sve neophodne mjere i radnje iz svoje nadležnosti i identifikovala izvršioca.

Osumnjičeni N.V. će uz krivičnu prijavu biti sproveden tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.