Barska URA: Potencijali Bara nemjerljivi, zaslužuje politiku održivog razvoja i pametnih ulaganja
Opština Bar

Barska URA: Potencijali Bara nemjerljivi, zaslužuje politiku održivog razvoja i pametnih ulaganja

"Dan oslobođenja Bara, 24. novembar, važan je datum za crnogorsko društvo jer njime obilježavamo ideal slobode i podsjećamo se na borbu svih onih koji su žrtvovali svoje živote zarad antifašističkih vrijednosti, zasluživši time vječni pijetet budućih naraštaja”, navodi se u čestitki barskog odbora Građanskog pokreta URA povodom Dana opštine.

Kako su još kazali, Bar je simbol očuvanja i poštovanja građanskog i multietničkog sklada i karaktera Crne Gore.

"Vizija dinamičnog razvoja i modernizacije lokalne uprave, sve u cilju njene efikasnosti, naša je vizija Bara, koji je bio, i ostao, strateški važno saobraćajno i privredno čvorište, kao i partner od značaja u integracionim procesima u kojima Crna Gora učestvuje i koji su je i doveli do članstva u NATO i na korak od Evropske unije (EU)”.

Iz barskog odbora URE napominju da je građanska dužnost na svaki način sačuvati jedan od najstarijih gradova Crne Gore.

"Potencijali koje posjeduje Bar nemjerljivi su, višestruki i nedovoljno iskorišćeno – privredni, prirodni, turistički i mnogi drugi. Politika održivog razvoja i pametnih ulaganja, što je ujedno i politika URE i život po mjeri evropskog čovjeka – to je ono što Bar zaslužuje i treba”, zaključuje se u čestitki.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.