Popadić: Ostavili razlike po strani zarad napretka Mojkovca i odbrane građanskih vrijednosti Crne Gore
Milan Popadić, Foto: SD

Popadić: Ostavili razlike po strani zarad napretka Mojkovca i odbrane građanskih vrijednosti Crne Gore

Drage Mojkovčanke i Mojkovčani,kao što znate Socijaldemokrate Mojkovca su i do sada bili opozicija u našem gradu. Tu ulogu smo nosili časno i bili konstruktivna opozicija za razliku od drugih političkih subjekata koji su sjedali u opozicionim klupama Mojkovačkog parlamenta, poručio je predsjednik Opštinskog odbora Socijaldemokrata u tom gradu Milan Popadić.

Naveo je da su ovog puta,okolnosti u zemlji i gradu takve da su odlučili ostaviti političke razlike po strani i posvetiti se višim ciljevima kao što su društveni sklad i nastavak (a ne stagnacija) Mojkovca i Crne Gore!

"Uvjeren sam da ćemo nakon 5.decembra i ubjedljive pobjede činiti konstruktivan dio tima koji će voditi Mojkovac ka daljem napretku i dodati novu energiju u realizaciji novih razvojnih projekata. Takodje čvrsto vjerujem da će gradjani Mojovca odbraniti sve one vrijednosti koje krase naš grad i našu Crnu Goru vjekovima. Svi zajedno ćemo pobjediti primitivizam i populizam koji su uzeli maha i pokazati da Mojkovac i Crna Gora mogu ponosno nositi epitet prosperitetnog Evropskog društva zasnovanog na znanju i toleranciji!", zaključio je Popadić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.