Bečić: Nisam razgovarao sa Abazovićem, podmetačine ne zaboravljam
Dritan Abazović i Aleksa Bečić

Bečić: Nisam razgovarao sa Abazovićem, podmetačine ne zaboravljam

Predsjednik Skupštine Crne Gore i lider Demokrata Aleksa Bečić kazao je da odavno nije imao prilike da razgovara sa potpredsjednikom Vlade i liderom Građanskog pokreta URA Dritanom Abazovićem, ističući da toj partiji ne može zaboraviti udar na njegovu ličnost kroz saopštenja koja su slali u prethodnom periodu.

"Mi smo imali zajedničko partnerstvo i koalicione nastupe. Imali smo uspjeh na izborima 2018. godine, nakon toga su odlučili da idu svojim putem u susret parlamentarnim izborima, iako je naša intencija bila da širimo koaliciju. Mnogi su insistirali na objedinjenoj listi, ja sam preuzeo veliki rizik mjesec dana pred izbore ističući da je nastup u više kolona garant pobjede nad DPS-om. To se pokazalo ispravnim", rekao je Bečić u razgovoru za Adria TV.

U postizbornom periodu, kako je rekao, postojalo je osnovno partnerstvo.

"Posljednjih mjeseci imali smo pogoršanje odnosa, desilo se saopštenje GP URA koje je bilo ispod svakog nivoa. Ja sam neko ko smatra da u politici nije sve dozvoljeno, nijesam izgovorio jednu uvredljivu riječ na račun oponenata", naglasio je Bečić.

On je istakao da je politički partner sa svima kojima su građani iskazali povjerenje na izborima.

"U redovima GP URA je bilo onih koji su se suprotstavili tome da saopštenje kakvo su poslali izađe u javnost i ja im se zahvaljujem. Takve podmetačine i udar na lični integritet im ne mogu zaboraviti", poručio je Bečić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.