Mornar traži nestalog Amerikanca, on se javio iz Hjustona
Kori Dejvis. Foto: Instagram

Pavićević najavio tužbu disciplinskoj komisiji

Mornar traži nestalog Amerikanca, on se javio iz Hjustona

Košarkaši Mornara savladali su Splitu u Baru sa 81:65 (15:17, 28:18, 24:15, 14:15) u devetom kolu ABA lige, ali nakon susreta je mnogo veću pažnju privukao slučaj nestalog Korija Dejvisa.

Mihailo Pavićević, trener tima iz Bara, govorio je o kadrovskim problemima i onda iskreno govorio o tome da ne zna gdje se nalazi Amerikanac.

"Imali smo kadrovske probleme pred ovaj meč. Luis se povrijedio protiv Cedevita Olimpije, Rakočević je imao smrtni slučaj u porodici, a za Dejvisa smo angažovali potragu, jer ne znamo gdje je. To je tipično ponašanje nekih Amerikanaca. Čovjek je jednostavno nestao“, počeo je Pavićević.

Zatim je pojasnio još neke detalje slučaja

"Odbio je da trenira dok smo bili u Solunu, odbio je i da igra utakmicu pravdajući se nekom povredom za koju je ustanovljeno da ne postoji. Nije došao na dvije najvažnije utakmice i rekao je svoje. Nekoliko dana ne znamo ništa o njemu. U ponedeljak ću poslati prijavu Disciplinskoj komisiji, biće suspendovan. Ta suspenzija ide tim putem Savezu, FIBA… Mislim da je ta priča završena. Klub će sa svoje strane uraditi sve da ga najstrože kazni. Kad smo se vratili sa puta već pet prijava na njegovo ponašanje sam uputio Disciplinskoj komisiji. Proslijedili smo to njegovom menadžeru. Ne znamo gdje je – tri dana se nije pojavljivao na treningu, niti se javljao kome.“

Niko nije znao šta se dešava sa njim, sve dok se on sam nije oglasio na instagramu.

Objavio je da je sletio u Hjuston, snimio se u hotelu u bade mantilu uz komentar "sjajna noć“.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.