Beba preminula od posljedica koronavirusa u Beogradu
Ilustracija

Beba preminula od posljedica koronavirusa u Beogradu

Jedna beba preminula je od posljedica zaraze korona virusom na Dječjoj klinici Tiršova u Beogradu, prenio je portal B92.

„Nažalost, prva beba koju smo primili sa deset dana starosti, preminula je prošle nedjelje. Posle gotovo šest nedjelja borbe za njen život“, izjavila je za TV Prva doktorka Snežana Rsovac.

Ona je rekla da su još dvije bebe smještene na toj klinici i da je njihovo trenutno stanje dobro.

„Beba od mjesec dana nalazi se na intenzivnoj terapiji“, dodala je ona, a druga beba je uspjela da se oporavi iako je dugo bila na respiratoru.

Sva ostala djeca na toj klinici su dobro i broj prijema zaražene djece se takođe smanjio.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.