Odloženo suđenje majci Milana Kneževića, advokat nije dobio poziv
foto: Facebook/DF

Odloženo suđenje majci Milana Kneževića, advokat nije dobio poziv

Suđenje koje je za danas bilo zakazano majci jednog od lidera DF-a Milana Kneževića, Ratki Knežević, odloženo je, potvrđeno je Portalu RTCG. U sudu u Podgorici za danas je bilo zakazano suđenje Ratki Knežević po tužbi policijskih inspektora koji su je uhapsili 30. januara 2020. godine.

Po saznanjima Portala RTCG, suđenje je odloženo jer advokat nije dobio poziv. 

Ratka Knežević je uhapšena u januaru prošle godine nakon što je policija pretresla njihovu porodičnu kuću. Pored Kneževićeve majke, tada je uhapšen i njegov brat od strica Goran Knežević.

Kako je rekao Milan Knežević, pošto su milijarde eura sa tajnih ofšor računa vraćene u zemlju a vođe kriminalnih klanova pohapšene, na red je došao obračun sa njegovom porodicom. 

„Nakon što su uhapšene, procesuirane i pravosnažno presuđene vođe kriminalnih klanova, sa tajnih britanskodjevičanskih računa vraćene milijarde eura u Crnu Goru, došlo je vrijeme za pravedni obračun i s mojom porodicom" kazao je Knežević za RTCG.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.