Milo Đukanović

Đukanović čestitao Dan Opštine

"Obezbijediti dalji dinamičan i svestran napredak, opredijeljen isključivo interesima Crne Gore i građana Tivta"

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 21. novembra – Dana opštine Tivat, predsjedniku Željku Komnenoviću, predsjedniku Skupštine opštine Andriji Petkoviću, odbornicima i svim građanima Tivta uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

"Svečanost povodom proslave Dana opštine Tivat, prilika je da se nanovo podsjetimo hrabrih Tivćanki i Tivćana i heroja poput Milana Spasića i Sergeja Mašere koji su nesebično prinoseći žrtvu Narodnooslobodilačkoj borbi i antifašizmu, postavili temelje današnjoj Crnoj Gori, nezavisnoj i modernoj građanskoj državi", naveo je Đukanović u čestitki.

Deceniju i po od kako navodi najslavnijeg datuma u novijoj crnogorskoj istoriji, 21. maja 2006. godine, može se sa ponosom govoriti o ostvarenim rezultatima.

O njima svjedoče kako poručuje krupni razvojni projekti u infrastrukturi, energetici i turizmu, izgradnja modernih turističkih rizorta i marina, čija se realizacija direktno reflektuje i na standard građana Tivta, istovremeno pozicionirajući Crnu Goru u vrh liste brzo rastućih, visoko kvalitetnih turističkih destinacija.

"Tivat je vođen vizonarskom i mudrom politikom razvoja Crne Gore u prethodnom periodu, iskoristio ukazane prilike. Zato je i danas važno da se lokalna samouprava promišljeno, društveno i demokratski odgovorno, suoči sa aktuelnim problemima u svom funkcionisanju, kako bi, zajedno sa državnim institucijama, obezbijedili dalji dinamičan i svestran napredak, opredijeljen isključivo interesima Crne Gore i građana Tivta“, zaključio je Đukanović u čestitki.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.