Uspješno realizovana akcija pošumljavanja; Vuković: 300 novih sadnica na Gorici i isto toliko razloga za ponos
Foto: Mediabiro

Uspješno realizovana akcija pošumljavanja; Vuković: 300 novih sadnica na Gorici i isto toliko razloga za ponos

Nakon niza uspješno realizovanih akcija raščišćavanja opožarenog dijela brda Gorica, Glavni grad je danas organizovao veliku akciju sadnje kojoj se odazvalo više stotina građana, kao i veliki broj predstavnika diplomatskog kora, institucija i društveno odgovornih kompanija.

"U proteklom periodu smo organizovali nekoliko akcija raščišćavanja terena u saradnji sa našim privrednim društvima i pripremili teren za sadnju. U skladu s onim što su bile perporuke naše Komisije, koja je u radila saradnji sa medjunarodnim ekspertima, danas će biti zasadjeno oko 300 odraslih sadnica. Mi smo obezbijedili još 300 koje će biti zasađene u nekoj od narednih akcija", kazao je Vuković i zahvalio se svima koji su dali značajan doprinos ovoj i svim prethodnim akcijama.

“Zajedničkim snagama obnavljamo zeleni fond i činimo naše brdo i naš grad ljepšim i boljim mjestom za život”, zaključio je Vuković.

Podsjećamo, sve informacije u vezi sa revitalizacijom brda Gorica dostupne su na sajtu nasagorica.me.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.