Miroslav Pejović v.d. direktor MONSTAT-a
MONSTAT

Vlada donijela odluku

Miroslav Pejović v.d. direktor MONSTAT-a

Vlada Crne Gore imenovala je Miroslava Pejovića za vršioca dužnosti direktora Uprave za statistiku (MONSTAT).

Pejović, diplomirani ekonomista, će na toj funkcIji biti do imenovanja direktora te uprave u skladu sa zakonom, a najduže do šest mjeseci.

On je imenovan na predlog ministra finansija i socijalnog staranja Milojka Spajića.

"Protiv ovog rješenja žalba nije dopuštena, već se može tužbom pokrenuti upravni spor pred Upravnim sudom Crne Gore u roku od 20 dana od dana prijema rješenja", navodi se u odluci Vlade.

Vlada je, takođe na predlog ministra Spajića, imanovala Andreja Milovića za vršioca dužnosti generalnog direktora Direktorata za blockchain i kriptovalute u Ministarstvu finansija i socijalnog staranja.

Za vršioca dužnosti direktora Agencije za zaštitu životne sredine Vlada je odredila Milana Gazdića, dipl. inženjer šumarstva, koji je i do sada bio vršilac dužnosti direktora.

Vlada je donijela odluku da Miodrag Bešović nastavi da bude vršilac dužnosti generalnog direktora Direktorata za zaštitu i spašavanje u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.