Hrabri sokoli u duel sa Turskom ulaze motivisani, Bećiraj i Osmajić predvode napad
Sead Hakšabanović

Hrabri sokoli u duel sa Turskom ulaze motivisani, Bećiraj i Osmajić predvode napad

Crnogorski fudbaleri večeras od 20.45 sati protiv Turske igraju posljednji meč u kvalifikacionom ciklusu za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Kataru.

SASTAVI:

Crna Gora: Šarkić, Vešović, Savić, Vujačić, Tomašević, Radunović, Jovović, Janković, Hakšabanović, Osmajić i Bećiraj.
Turska: Čakir, Čelik, Sojunču, Demiral, Erkin, Ozdemir, Omur, Akturkoglu, Čalhanoglu, Dervišoglu i Jilmaz.

Iako bez rezultatskog imperativa, “hrabri sokoli” u duel sa Turskom ulaze motivisani da naprave još jedan podvig, sličan onom od prije tri noći, kada su remizirali sa Holandijom (2:2), nakon dva gola zaostatka.

Isti minus uspjeli su da anuliraju i u prethodnom duelu sa četom Fatiha Terima, u Istanbulu.

“Nismo dozvolili ni Holandiji da pravi račun bez nas, pa nećemo ni Turskoj. Nadam se da ćemo imati makar bod više nakon posljednjeg meča. Njima je potrebna pobjeda i volio bih da budu ofanzivniji, što će vjerovatno i biti, ali imamo odgovor na sve. Momci su prihvatili sto želimo od njih, što je znak da su fudbalski inteligentni i da imaju kvalitet”, istakao je selektor Miodrag Radulović, prenosi Cdm.

“Sokoli“ su ranije ostali bez šansi da se domognu prvog ili drugog mjesta u grupi G, ali daleko od toga da su bili bez šansi u izuzetno jakoj konkurenciji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.