Kapitenka
Foto: Twitter

Kapitenka "lavica" odgovorila poslaniku DF-a

Rukometašica i kapitenka "lavica" Jovanka Radičević na Tviteru je kritikovala komentare poslanika Demokratskog fronta Slavena Radunovića u Skupštini da su se, između ostalog, ona i njene saigračice politički iživljavale.

¨Kada pričate o rukometašicama treba da ustanete!

To što smo mi uradili za Crnu Goru i način na koji se borimo za nju, Vi samo možete da gledate i učite od nas.¨ napisala je Radičević na Tviteru.

1637082802viberimage20211116180829163

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.