UŽAS: Pjevačica zgrozila obožavaoce, skinula pantalone i urinirala po fanu(FOTO)
Foto: Screenshot

UŽAS: Pjevačica zgrozila obožavaoce, skinula pantalone i urinirala po fanu(FOTO)

Obožavaoci rok grupe Brass Againts zgađeni su i zgroženi nakon što je pjevačica Sofija Urista urinirala na lice obožavaoca tokom koncerta.

Pjevačica Brass Against Sofija Urista snimljena je kako skida pantalone i urinira po licu obožavaoca tokom koncerta na Floridi. Sofija je ovim činom šokirala publiku na festivalu "Welcome to Rockville" u Dejtoni. Urista je bila usred izvođenja pjesme "Wake Up" grupe Rage Against the Machine kada je fan bio pozvan na binu.

Nije jasno da li je obožavalac tačno znao zašto je doveden na binu, ali na snimku se vidi kako leži na zemlji sa nečim što liči na konzervu na glavi dok pjevačica čuči preko njegovog lica.

Čovjek je tada ustao i izbacio dio urina u pravcu publike.

Obožavaoci su zgroženi tim činom.

Bend se od tada pojavio na društvenim mrežama kako bi se izvinio za incident u Uristino ime, ali fanovi i dalje izgledaju prilično zgroženi tim činom.

"Super smo se proveli u Dejtoni sinoć. Sofija se zanijela, to nije nešto što bismo očekivali, niti ćete to ponovo vidjeti na našim nastupima", napisali su iz benda.

Komentari su isključeni na tu objavu, ali je nekoliko korisnika Instagrama napalo bend u prethodnom postu gdje su najavljivali evropsku turneju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.