Đoković apsolutni vladar svjetskog tenisa: Srpski as započeo 347. nedelju kao broj jedan na ATP listi
Novak Đoković

Đoković apsolutni vladar svjetskog tenisa: Srpski as započeo 347. nedelju kao broj jedan na ATP listi

Novak Đoković je i dalje ubedljivo najbolji teniser svijeta. Srpski as je započeo 347. nedelju na broju 1.

Trijufmom na turniru Masters serije u Parizu Novak je osigurao prvo mjesto i na kraju godine. Vlasnik 20 gren slem titula trenutno ima 10.940 poena. Daleko iza njega na drugoj poziciji je Danil Medvedev sa 7.640.

Na trećem mjestu je Aleksndar Zverev (6540), četvrti je Stefanos Cicipas, (6540) a peti Andrej Rubljov (4950). Rafael Nadal je šesti (4875), Beretini sedmi (4568), Kasper Rud osmi (3760), Hubert Hurkač deveti (3706), a u deset najboljih je ušao Kanađanin Feliks Ože Alijasim (3308).

Zamijenio je na 10. mjestu Janika Sinera.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.