DPS Budva: Situacija sa TO Budva slika borbe za politički plijen unutar lokalne vlasti
Demokratska partija socijalista

DPS Budva: Situacija sa TO Budva slika borbe za politički plijen unutar lokalne vlasti

Borba za prevlast nad TO Budva, te scene haosa, međusobnih optužbi i prijetnji, potvrđuju da cilj vladajuće koalicije u našem gradu nije boljitak Budve, već podjela političkog plijena i funkcija. Vidljivo je da im je u njihovom oholom naumu, najvažnije pitanje ko će se gdje pozicionirati i tako partijski uhljebljen prigrabiti svojoj partiji i sebi što veću korist, saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u tom gradu.

"Ovako posvađana i nefunkcionalna odbornička većina se grubo poigrava pravnim i demokratskim principima, izvrćući ih ruglu. Očigledna je njihova namjera da po svaku cijenu zadrže vlast, rizikujući čak i krivično-pravnu odgovornost", kazali su iz DPS-a.

Poručuju da svakako da Budva kao nekadašnja metropola turizma, zaslužuje mnogo više od onoga što joj danas nudi aktuelna vlast.

Bez normalnog ambijenta, društvene klime i odgovornog rukovodstva Budva kako ističu ne može nastaviti svoj razvoj koji je u potpunosti zaustavljen 30. avgusta prošle godine. 

"Nakaradni rezultati ove lokalne vlasti učinili su da Budva izgubi svoju mediteransku prepoznatljivost i stekne imidž kakav svakako ne doprinosi razvoju turizma kao najvažnije privredne grane naše opštine. Sazrela je potreba da Budva dobije drugačiju lokalnu upravu. Naši sugrađani svjedoče svakodnevnom urušavanju i degradiranju svog grada, zato se kao jedino logično i pošteno rješenje nameće raspisivanje novih izbora u Budvi, kako bi što prije započeo proces oporavka ove opštine od teških posljedica činjenja nesposobne vlasti", zaključuje se u saopštenju DPS-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.