DPS Mojkovac: Mojkovačka URA niže autogolove
Demokratska partija socijalista

DPS Mojkovac: Mojkovačka URA niže autogolove

Svjedočimo bezuspješnim pokušajima URE da lopticu sopstvene propasti prebaci u naše dvorište. Odlično se zna da su klanovi i manipulacije svojstveni onima koji se od izbora do izbora bore za politički opstanak kao što je trenutno slučaj sa partijom URA, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u Mojkovcu.

"O kakvim je prepisima riječ niti imamo saznanja, niti interesovanja da se time bavimo. Međutim, URA vrlo upitnim metodama ulazi u bazu podataka MUP-a čime svjesno i javno krši Zakon o zaštiti podataka o ličnosti. Kao da im to nije dovoljno, oni idu i korak dalje, pokušavajući da zastraše građane Mojkovca prijetnjama o objavljivanju njihovih imena", navodi se u saopštenju.

Ko je uopšte pozvan da zabrani građanima bilo koje Ustavom zagarantovano pravo i da li je to jedino što “može” URA javnost će kako poručuju ubrzo ocijeniti.

"Sve veća ozlojeđenost i nervoza mojkovačke URE uzrokovana je njihovom nesposobnošću da se pomjere sa tačke rezultata ostvarenih na prošlim izborima. I dok DPS spremno i jedinstveno sa koalicionim partnerima ide u susret 5. decembru, uvjeren u kvalitet liste, Izbornog programa i postignutih rezultata kao zamajcu naše pobjede u Mojkovcu, očigledno je da URA nastavlja da sa praznim saopštenjima niže političke autogolove kako bi skrenula pažnju građana na njihove isprazne priče", zaključuje se u saopštenju DPS-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.