Milošević čestitao Dan Prijestonice Cetinje
Foto: Socijaldemokrate

Milošević čestitao Dan Prijestonice Cetinje

Predsjednik OO SD Cetinje i nosilac liste “SD-LP- VAZDA DOSLJEDNI CETINJU”, Dejan Milošević, čestitao je sugrađanima i lokalnom rukovodstvu 13. novembar, Dan Prijestonice Cetinje.

“Drage sugrađanke i sugrađani, Cetinjanke i Cetinjani, Današnji dan predstavlja simbol otpora naših predaka mračnim ideologijama koje su polovinom prošlog vijeka pustošile Evropu. Zahvaljujući njihovim žrtvama, Cetinje je oslobođeno, a mi svi rođeni i živimo kao slobodni ljudi.¨ poručio je Milošević.

Cetinje i Crna Gora se, nažalost, kaže on i danas suočavaju sa takvim ideologijama. U duhu naših ponositih predaka, ne sumnjam da će naš otpor biti jednako snažan i uspješan kao njihov.

¨Naše Ceti je mora biti grad koji se razvija, a ne koji stagnira i propada. Moramo svi zajedno raditi na valorizaciji velikog broja potencijala koje Cetinje ima. Samo tako, odgovornim odnosom i sa jasnim ciljevima, možemo postići bolji životni standard za sve koji ovdje žive. U to ime, čestitam vam 13. novembar, Dan Prijestonice Cetinje.¨ zaključuje Milošević.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.