Šaranović: Demokrate su garant stabilnosti spoljne politike Crne Gore
Foto: Demokratska Crna Gora

Šaranović: Demokrate su garant stabilnosti spoljne politike Crne Gore

Danilo Šaranović, poslanik u Skupštini Crne Gore i sekretar za ekonomska pitanja Demokratske Crne Gore i dr Valentina Minić internacionalna sekretarka Demokratske Crne Gore, sastali su se sa Dejvidom Morganom, savjetnikom u Ambasadi Kanade sa sjedištem u Beogradu i Vladanom Miladinovićem, zaduženim za politička i ekonomska pitanja kao i za odnose sa medijima Ambasade Kanade.

Domaćini susreta su poželjeli srdačnu dobrodošlicu predstavnicima Ambasade Kanade u prostorijama Demokratske Crne Gore i iskazali veliku zahvalnost na prilici da upoznaju svoje sagovornike sa aktuelnim društveno političkim temama u zemlji.

Ističući da je ovo njegova prva zvanična posjeta, gospodin Morgan je iskoristio priliku da prenese stav ambasade Kanade da u potpunosti podržava Crnu Goru na putu daljih evropskih integracija.

Danilo Šaranović, poslanik u Skupštini Crne Gore, upoznao je svoje sagovornike sa aktuelnim političkim prilikama u Crnoj Gori, ističući da je Demokratska Crna Gora u proteklih godinu dana pokazala dosljednost i principijelnost u realizaciji proklamovanih ciljeva iz sporazuma, koji su potpisali lideri pobjedničkih koalicija, a čiji je autor predsjednik Skupštine Crne Gore, Aleksa Bečić.

Takođe, on je istakao da je Demokratska Crna Gora garant stabilnosti spoljne politike Crne Gore, te ukazao da kao građanski orjentisana partija koja okuplja ljude svih vjera i nacija, teži punoj posvećenosti evroatlanskim integracijama i dugoročnoj stabilizaciji društvenih i političkih prilika u našoj zemlji, kako bi se na taj način posvetili rješavanju ekonomskih i socijalnih pitanja koja opterećuju naše građane.

Sagovornici su se saglasili da evropski put za Crnu Goru nema alternativu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.