Asfaltira se putni pravac Zatrijebač-Kučka korita
Foto: Glavni grad Podgorica

Radovi vrijedni 400.000 eura

Asfaltira se putni pravac Zatrijebač-Kučka korita

Gradsko preduzeće Putevi izvodi asfalterske radove u okviru izgradnje dijela saobraćajnice na putnom pravcu Zatrijebač-Kučka korita, na dužini od oko 5km, prosječne širine od 5.50m, saopšteno je iz Glavnog grada.

"U pitanju je izuzetno važna saobraćajnica, ne samo za Kuče, nego i za Podgoricu u cjelini. Pomenuta saobraćajnica dio je budućeg "prstena“ oko Korita, čijim se formiranjem otvara nova perspektiva turističkog razvoja ovog dijela grada. Uspješnom realizacijom ovog projekta Podgorica će dobiti turističku atrakciju koja će u značajnoj mjeri doprinijeti razvoju našeg grada", navodi se u saopštenju.

Dodaju da će radovi obuhvatiti rezanje, pripremu podloge za asfaltiranje, izradu izravnavajućeg sloja i ugradnju asfaltne mase na ukupnoj površini od 27,500m².

Vrijednost radova, koji će trajati oko 20 radnih dana, iznosi oko 400.000,00 eura.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.