Centar Podgorice bez vode, pukla vodovodna cijev
Ilustracija

Do 15 časova

Centar Podgorice bez vode, pukla vodovodna cijev

Centar Podgorice je ostao je tokom noći bez vode, a iz podgoričkog Vodovoda su kazali da će vodosnabdijevanje biti uspostavljeno do 15 časova.

“Kasno u toku noći došlo je do pucanja salonitnog cjevovoda prečnika 125mm usljed čega su potrošači iz dijela Hercegovačke ulice koja se nalazi u fazi rekonstrukcije, ulica Miljana Vukova, Marka Miljanova, Slobode, Omladinskih brigada, Obale Ribnice, Balšića i IV proleterske ostali bez vode. Zbog velike dubine na kojoj se cjevovod nalazi i prisustva drugih instalacija kolege nijesu bile u mogućnosti u toku noći da otklone kvar”, navodi se u saopštenju.

Obavještavaju građane da su raspoložive ekipe na terenu i da ulažu napore da isti bude saniran u što kraćem vremenskom periodu. “Očekujemo da će vodosnabdijevanje biti uspostavljeno do 15 časova.

Građanima se zahvaljujemo na razumijevanju”, kazali su iz Vodovoda.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.