Brajović čestitao Fejziću reizbor za reisa Islamske zajednice

Brajović čestitao Fejziću reizbor za reisa Islamske zajednice

Predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore, Ivan Brajović, uputio je čestitku Rifatu Fejziću povodom reizbora za Reisa Islamske zajednice u Crnoj Gori.

“Multivjerski i multinacionalni sklad, za mene lično, kao i za Socijaldemokrate koje predvodim, uvijek je predstavljao jedno od najvećih bogatstava Crne Gore. Zato sa ponosom gledamo iza sebe, na godine naših izvanrednih ljudskih, komšijskih, prijateljskih, bratskih odnosa.¨ poručio je Brajović.

On takođe navodi godine dobre i uspješne saradnje i da je sam uvjeren da će godine koje dolaze u tom smislu biti još bolje.

¨Uz iskrene želje da, kao i do sad, uspješno vodite Islamsku zajednicu doprinoseći miru i stabilnosti naše države, čestitam Vam ponovni izbor za Reisa Islamske zajednice u Crnoj Gori.” zaključio je Brajović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.