Fudbalski stadion na Cetinju najveća investicija sportske infrastrukture u Crnoj Gori (VIDEO)
Foto: Screnshoot

Fudbalski stadion na Cetinju najveća investicija sportske infrastrukture u Crnoj Gori (VIDEO)

Riječ je o modernom objektu, koji će ispunjavati sve UEFA standarde za odigravanje međunarodnih utakmica.

¨Ujedno će u značajnoj mjeri doprinijeti unapređenju uslova za rad sa reprezentativnim selekcijama, kao i članovima lokalnih fudbalskih klubova. Uprava javnih radova je u proteklih pola godina stvorila uslove za intenziviranje aktivnosti na gradilištu, tako da je veliki dio građevinskog posla završen.¨ poručili su iz Uprave javnih radova,

Predstoje radovi na formiranju travnate površine uz korišćenje najnovijih hibridnih trava, sertifikovanih od strane UEFA.- zaključuju u saopštenju.

 

Vrijednost ovog projekta, koji finansiraju Vlada Crne Gore, Fudbalski savez Crne Gore i Prijestonica Cetinje, je oko devet miliona eura.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.