Brnabić: Nismo imali informaciju da je Danilu Vučiću zabranjen ulazak u Crnu Goru
Ana Brnabić

Brnabić: Nismo imali informaciju da je Danilu Vučiću zabranjen ulazak u Crnu Goru

Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je da nije imala informacije da je Danilu Vučiću, sinu predsjednika Srbije, bio zabranjen ulazak u Crnu Goru.

Brnabić je za televiziju Pink, rekla i da može da potvrdi da predsjednik Srbije Aleksandar Vučić nije imao takve informacije.

"Nikada nisam imala bilo kakve zvanične informacije o takvim stvarima i znam da predsjednik Vučić nikada nije dobio takve informacije, što je zaista nevjerovatno“, rekla je ona u emisji "Hit tvit“.

Ona je rekla da su u Srbiji prisutni, u dijelu javnosti i medijima, "užasni napadi“ na predsjednika i Vladu Srbije, te u emisiji pokazala naslovnu stranu lista "Danas“ za ponedeljak.

"Ovo što se radi predsjedniku Vučiću napadima na porodicu nema nikakve veze sa Danilom, ovo je direktan napad na predsjednik Vučica“, rekla je ona.

Istakla je da je riječ o instrumentalizaciji napada na Vučićevog sina i porodicu da se napadne on.

"To napadaju direktno mediji koji su u vlasništvu Dragana Šolaka i Dragana Đilasa i to je to – to je najprljavija kampanja koju smo mi ikada vidjeli a ona tek počinje“, rekla je ona.

Dodala je da misli da će ta kampanja prema Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci biti "nešto najbrutalnije“ što smo vidjeli jer se, kako je navela, ta kampanja uvezuje i sa medijima u regionu čiji su vlasnici isti ljudi.

"Mi ćemo se boriti potpuno demokratskim sredstvima, argumentima, rezulatatima, planom i programom i dalje kako god bilo, nećemo napadati ničiju djecu i ničije porodice“, rekla je ona.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.