Hitna mjera za Mariju Karan i njenog dečka: Zabrana prilaska i komunikacije
Marija Karan

Hitna mjera za Mariju Karan i njenog dečka: Zabrana prilaska i komunikacije

Glumicu Mariju Karan prije dvije večeri u Beogradu, udario je njen dečko Vladan Balaban nakon izlaska u kome su zajedno bili gdje su i započeli burnu raspravu koja je kulminirala nasiljem. Balaban je Mariji, nakon svađe, lupio šamar, nakon čega mu je ona navodno razbila zadnji prozor na autu, a onda su komšije prijavile incident. A sada im je oboma izrečena hitna mjera zabrane komuniciranja i približavanja.

Naime, kako Tanjug prenosi, na predlog Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, dečku glumice Marije Karan, V.B. izrečena je hitna mjera zabrane komuniciranja i približavanja glumici,a ista mjera izrečena je i njoj.

Muškarac nije uhapšen, niti je protiv njega podnijeta krivična prijava, a po nalogu tužilaštva, policija Starog grada sada prikuplja dodatne informacije u vezi ovog događaja, nakon čega će tužilaštvo procijeniti da li u njegovim radnjama ima elemenata krivičnog djela ili prekršaja. Provjere će se obaviti i preko centra za socijalni rad, a i pribaviće se i izvještaji o zadobijenim povredama, zatim video zapisi i sve ostalo sto je neophodno radi donošenja odluke, rečeno je Tanjugu u tužilaštvu.

Sam šamar bi mogao da se goni po privatnoj tužbi glumice, kao i ostećenje tuđe stvari, ukoliko se njen partner odluči na to, jer mu je navodno razbila jedno staklo na kolima. To znači da tužilaštvo ne bi moglo da vodi krivični postupak po službenoj dužnosti. Tužilaštvo će prije toga provjeriti da li su oni živjeli zajedno, da li ju je on i ranije tukao, da li je to zabilježeno u centru za socijalni rad, da li su bili sami, odnosno da li je još neko bio prisutan kada su se svađali i kada ju je udario. Ako je neko bio prisutan - šta je vidio, kakve je povrede Karan zadobila, šta se vidi na video zapisima... Nakon svega toga, tužilaštvo će odlučiti da li ima elemenata krivičnog djela koje se goni po službenoj dužnosti. piše "Tanjug".

Do sukoba je, podsjetimo, između Marije Karan i njenog dečka Vladana Balabana došlo nakon što su izašli iz restorana u kome su zajedno bili, gdje je došlo do verbalne rasprave, nakon čega ju je Balaban ošamario. Glumica je zatim, navodno, uzela tegove i protivpožarni aparat i njima razbila zadnje staklo na Balabanovom „poršeu“.

vladanbalabanmarijakaran670x447

Foto: Facebook/Vladan Balaban, ATA Images

Nakon što se u aprilu razvela od filmskog producenta Džoela Lubina, Marija Karan nije gubila vrijeme i pronašla je novu ljubav, koja je očigledno pogrešna.

Kada je dobila poziv da zaigra u seriji „Dinastija“ ona se iz Los Anđelesa vratila u Beograd,nakon čega je započela ljubavnu vezu sa Balabanom.

Nakon višemjesečnog preispitivanja glumica je otvorila srce za novu ljubav, a poznati srpski biznismen uspio je da ga osvoji. On je IT stručnjak i godinama usko sarađuje sa Fakultetom tehničkih nauka u Novom Sadu. U slobodno vrijeme bavi se sportom, a član je Upravnog odbora Saveza hokeja na ledu Srbije. Pored toga zanima ga i umjetnost, što je Mariju posebno privuklo kod njega.

Balaban ima jedan brak iza sebe i djecu.

Kada su objelodanili vezu, zajendo su odlazili na putovanja i jedno drugom predstavili porodici i prijateljima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.