Vakcinacija Fajzerom od sjutra i u VMC-u
Ilustracija

Dom zdravlja Podgorica saopštio

Vakcinacija Fajzerom od sjutra i u VMC-u

Građani će od sjutra moći da se vakcinišu Fajzerovom vakcinom i na vakcinalnom punktu u Vojno-medicinskom centru, saopšteno je iz Doma zdravlja (DZ) Podgorica.

Iz Doma zdravlja su saopštili da radno vrijeme tog vakcinalnog punkta ostaje nepromijenjeno, odnosno svim danima od 15 do 20 sati.

“Građanima će i na ovom punktu, pored Fajzer vakcine, biti dostupna i vakcina proizvođača Sinofarm”, kaže se u saopštenju.

Vakcinacija Fajzer vakcinom građanima će od sjutra biti omogućena i u tržnom centru “Delta City”.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.