Pet srećnih dana u novembru, iskoristi ih
Ilustracija

Pet srećnih dana u novembru, iskoristi ih

Pet srećnih datuma očekuje nas u novembru, kada će vrijeme biti povoljno za realizaciju planova. Neki od njih će donijeti savršeno usklađenu energiju, a neki onu kreativnu.

Zato, spremite se i iskoristite ove dane za postizanje onoga što želite.

5. novembar

Energija mladog Mjeseca u Škorpionu pomoći će vam da se riješite emocionalnog tereta, a tranzit Venere u Jarcu bit će poticaj za buđenje pozitivnih emocija. Ovo je trenutak kada će se u vama probuditi snažna energija koja će vam pomoći da probudite optimizam i samopouzdanje, te tako ostvarite svoje želje. Jesi li spreman?

11. novembar

Dan koji sadrži čarobni niz brojeva - 11.11. Ovaj niz brojeva smatra se najsrećnijim i najpovoljnijim za postizanje onoga što želite. Simbolizuje mirnu i savršeno usklađenu energiju. Vrlo pogodno za tehnike opuštanja i duhovnu praksu. Važno je da se na ovaj dan prisjetite svoje životne misije, kao i da postavite ciljeve koje vrijedi slijediti.

17. novembar

Kreativna energija koju generiše Uran spojiće se sa snagom Marsa. Ovo će biti dan kada ćete moći donositi važne odluke, trošiti novac i vrijeme na svoje hobije. Ova dva planeta poboljšaće sposobnosti emocionalne inteligencije. Moći ćete se nositi s najtežim zadacima jer ćete imati hrabrosti i vjerovati u svoje sposobnosti, piše Story.hr.

18. novembar

Zamislite želju dok vas čeka zvjezdana magija. Kiša zvijezda padalica budi fizičku i intelektualnu snagu, pa ćete na ovaj dan moći savladati sve prepreke. Promatrajte nebo i kada vidite meteor, vizualizirajte svoju želju, zatvorite oči i zamislite da se to događa – ovdje i sada.

24. novembar

Merkur će napraviti dugo očekivani prelaz u Strijelca. Pod ovim znakom ova se planeta osjeća vrlo dobro i slobodno. To znači da ćete 24. novembra i sljedećih dana imati nevjerovatan finansijski uspjeh. Oni koji su danas kreativni, aktivni i hrabri mogu privući novac i energiju obilja. Ovo je dobar dan za aktivnost, komunikaciju, posao, traženje posla.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.