Čak osam medalja za džiu-džice reprezentativce: Ponosni smo na njih
Ilustracija

Čak osam medalja za džiu-džice reprezentativce: Ponosni smo na njih

Vršilac dužnosti direktora Uprave za sport i mlade, dr Marko Begović, i vršiteljka dužnosti pomoćnice direktora Uprave, Ksenija Božović, uputili su najiskrenije čestitke u ime Uprave za sport i mlade i u svoje lično ime našim džiu-džicu reprezentativcima koji su na Svjetskom prvenstvu u ovoj sportskoj disciplini osvojili čak osam medalja.

Zlatnu medalju u duo miks šou osvojio je par Stefan Vukotić i Lidija Caković u seniorskoj konkurenciji, dok su u istoj konkurenciji srebrni bili Vuk Dragutinović i Aleksandra Popović.

Srebrnu medalju osvojila je i kadetkinja Elena Stojanović u borbama do 57 kilograma, dok su bronzani u borbama bili kadeti Filip Popović (do 73) i Stefan Ćorović (do 42), junior Luka Trninić (do 66), mlađa seniorka Anđela Vukčević (preko 70) i seniorski duo klasik sistem Stefan Vukotić i Filip Pešić.

"Osam medalja samo u toku prvog dana takmičenja je zaista izvanredan uspjeh. Svim sportistima, onima koji se sportom bave profesionalno kao i onima koji tek počinju da se bave sportom, želimo da poručimo da smo ponosni na njih i da nastave da se bave onim što vole, a mi smo tu da ih podržimo i da im omogućimo da nesmetano funkcionišu u sportskom sistemu Crne Gore", kazali su Begović i Božović. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.