Netfliks: Najavljene prve video igre za telefone
Foto: Netfliks

Netfliks: Najavljene prve video igre za telefone

Netfliks objavljuje prve video igre širom svijeta u nastojanju da se probije na tržište igara na pretplatu.

Kompanija će objaviti dostupna ažuriranja Netfliks aplikacije na Android telefonima koja će pokazati koje su igre raspoložive za preuzimanje.

Za početak će u ponudi biti pet mobilnih igara za korisnike Netfliksa.

Kompanija ide korak dalje - obećava uživanje u igrama bez reklama i ponuda za kupovinu koje su uobičajene prilikom korišćenja drugih mobilnih igara.

Od pet najavljenih, dvije igre se tiču popučarne serije ove striming platforme Čudne stvari (Stranger Things):

„Iako je ovo samo početak dugog putovanja, uzbuđeni smo što možemo da pružimo iskustvo igranja za pretplatnike na Netfliks platformu koje se razlikuje od onoga što je dostupno danas - ekskluzivne mobilne igre bez reklama i ponuda za kupovinu", saopšteno je iz kompanije.

Dok prve igre imaju relativno jednostavnu grafiku, iz Netfliksa kažu da su one u veoma ranoj fazi, kao i da planiraju da osmisle igre „za sve vrste gejmera".

Igre će se pojaviti unutar Netfliksove aplikacije

„Bilo da žudite za ležernom igrom koju možete da počnete od nule ili za impresivnim iskustvom koje vam omogućava da kopate dublje u vaše omiljene priče, želimo da počnemo da gradimo biblioteku igara koje nude ponešto za svakoga", izjavio je Majk Verdu, šef razvoja igara u Netfliksu, prenosi BBC.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.