Prikupljanje sredstava za štićenike doma „Mladost“ u Bijeloj: Sivilo i Akademija piva u zajedničkoj humanitarnoj akciji

Prikupljanje sredstava za štićenike doma „Mladost“ u Bijeloj: Sivilo i Akademija piva u zajedničkoj humanitarnoj akciji

Poznati crnogorski reper Balša Krkeljić Sivilo udružio se sa Akademijom piva, kako bi prikupio sredstva za štićenika JU Dječiji dom „Mladost“ u Bijeloj.

Za tu priliku, a povodom objavljivanja Sivilovog novog albuma „Siva srijeda“ dizajnirano je specijalno izdanje limenke njihovog kraft piva – Profesor Hip Hopa. One će se, sve do isteka zaliha, prodavati po promotivnim cijenama, a sav prihod od prodaje biće doniran djeci u Bijeloj.

Limenke se poručuju ili u Akademiji nakon čega se mogu lično preuzeti ili će biti dostavljene na kućnu adresu. Opcija je i porudžbina preko Glovo naloga – Akademija Brewery.            

"Ovo je jedna u nizu društveno-odgovornih aktivnosti u okviru Sivilove kampanje promocije albuma, kojom želi da skrene pažnju na važne teme kojima se bavi svojom muzikom i da ujedno pomogne zajednici. Kampanja je započeta doniranjem finansijske pomoći djeci bez roditeljskog staranja u saradnji sa Centrom za socijalni rad Podgorica. Naredna aktivnost biće obnova sportskog terena na Starom aerodromu kao i saradnja sa mladim, talentovanim crnogorskim reperima kojima će Sivilo, takođe uz podršku Akademije, obezbijediti besplatan studijski prostor i produkcijsku podršku da snime svoje pjesme", saopšteno je iz reperovog press centra.

Album „Siva srijeda“, koji je povod za sva ova dešavanja, ima 26 numera koje su nastajale tokom prve polovine 2021. godine i to u interakciji sa publikom. Osim važnih društveno-odgovornih pitanja, Balša kroz aktivnosti promocije albuma želi da pokrene i priču o drugim važnim temama kao što su depresija, suicidine misli i mentalno zdravlje, toksična muškost, politička angažovanost, zreo pogled na realnost... Album je dostupan na svim striming platformama.    

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.