DPS Bijelo Polje: Uvećanje prihoda u budžetu pokazatelj kvalitetnog i dobrog rada lokalne vlasti
Demokratska partija socijalista

DPS Bijelo Polje: Uvećanje prihoda u budžetu pokazatelj kvalitetnog i dobrog rada lokalne vlasti

Usvojeni rebalans budžeta na posljednjoj sjednici Skupštine opštine Bijelo Polje najbolji je pokazatelj kvalitetnog i posvećenog rada lokalne uprave čiji je stožer naša partija, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora DPS Bijelo Polje.

Podatak da se Opština kako navode nije zaduživala već je za 600.000 eura uvećala svoj prihod, rezultat je upravo domaćinskog odnosa lokalne vlasti u minulom periodu.

Posebnu satisfakciju dodaju predstavlja činjenica da je sve to ostvareno u vremenu smanjene privredne aktivnosti što je faktička posljedica ekonomskog stanja izazvanog epidemijskom situacijom u našoj opštini.

"Usljed maćehinskog odnosa aktuelne Vlade, razvoj Bijelog Polja gotovo u potpunosti zavisi od lokalnog budžeta, a navedeni rebalans će samim tim biti dodatna finansijska injekcija daljem razvoju naše opštine", kazali su iz DPS-a.

Unapređenje uslova života naših sugrađana, glavni je poručuju fokus i težnja lokalne vlasti i apsolutni prioritet te partije.

Posebno ih ističu raduje što Bijelo Polje predstavlja primjer lokalne samouprave koja i pored svih "nedaća, neznavenog i neodgovornog postupanja sa državnog nivoa, može odlično funkcionisati u ovom teškom vremenu u kojem se Crna Gora nalazi".

"Međutim zaustavljanje realizacije dva kapitalna projekta Đalovića pećine i planinsko skijaškog centra Cmiljača od strane države, deprimira mlade ljude koji su svoju šansu za ostanak na sjeveru vidjeli upravo u realizaciji ova dva projekta. Plašimo se da ukoliko brzo ne dođe do promjene odnosa prema sjeveru, sve više mladih će svoju egzistenciju, nažalost, tražiti van granica Crne Gore", zaključuje se u saopštenju DPS-a u Bijelom Polju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.