LP: Krivokapić u Srbiji ponizio Crnu Goru, dostojanstvenije dočekali Džona Depa nego premijera
Liberalna partija CG

LP: Krivokapić u Srbiji ponizio Crnu Goru, dostojanstvenije dočekali Džona Depa nego premijera

Zvanična Srbija poslala je danas jasnu poruku kako doživljava crnogorsku Vladu dočekom premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića. Ponižavajući odnos prema vrhu države Crne Gore samo je nastavak takvog odnosa na koji ova vlast pristaje ponižavajući ne samo sebe već i državu i sve građane, saopšteno je danas iz Liberalne partije.

Dok je podsjećaju glumca Džona Depa dočekao predsjednik Srbije Vučić lično, premijera Krivokapića dočekao je ministar poljoprivrede Srbije i to u "kafanskom stilu u farmericama i jakni što je skandalozno za diplomatski protokol najvišeg nivoa". 

"Ovoj Vladi, srećom po sve građane, iz dana u dan kraj je sve bliže i samo je pitanje momenta kada će se raspisati vanredni parlamentarni izbori. Crna Gora mora se konačno osloboditi neodogovornih pojedinaca i politike ponižavanja svojih građana sa samog vrha države te sluganskog odnosa prema drugim državama a protivno interesima Crne Gore", zaključuje se u saopštenju LP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.