Miha Pogačnik oduševio Cetinjane

Renomirani slovenački violinista Miha Pogačnik gostovao je večeras na Cetinju, gdje je održao koncert i jedinstveno predavanje o muzici i preduzetništvu. Pogačnik je svjetski priznati motivacioni govornik, koji nudi originalan odgovor na današnju potragu poslovnog svijeta za kreativnim i inovativnim razmišljanjem.

Pogačnik je ambasador kulture Slovenije i bivši Fulbrajtov stipendista, poznat po postavljanju svjetskih standarda u „Umjetnosti i biznisu“.

Bavi se istraživanjem paralela između muzičkog i organizacionog identiteta i poslovnih procesa, ali i unapređenjem razumijevanja najznačajnijih zahtjeva poslovanja - od potrage za izvrsnošću, liderstvom i inovacijama, do rješavanja problema i razvoja. Ima izuzetan kapacitet da inspiriše poslovne lidere da „razmišljaju izvan okvira“.

Od 1988. godine, kao predsjednik Instituta za razvoj interkulturalnih odnosa kroz umjetnost, organizuje „Godišnju umjetničku i poslovnu konferenciju“ koja okuplja učesnike iz cijelog sveta i smatra se jednim od najvećih međunarodnih „Umjetnost i biznis“ događaja.

Gostovanje Pogačnika na Cetinju organizovali su Prijestonica i Škola za osnovno muzičko obrazovanje „Savo Popović“, koju je tokom boravka posjetio i razgovarao sa učenicima i profesorima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.