Osumnjičen da je prijetio oružjem supruzi i sinu a zatim i pretukao suprugu
Ilustracija

Pronađeno oružje i narkotici

Osumnjičen da je prijetio oružjem supruzi i sinu a zatim i pretukao suprugu

L.S. (52) uhapšen je na Žabljaku zbog krivičnog djela nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici. Kod osumnjičenog pretresom pronađeno oružje i narkotici.

Kako je saopštila, policiji je juče u ranim jutarnjim časovima policiji prijavljeno da je u toku porodično nasilje u jednom stanu.

Policija je izašla na lice mjesta i privela L.S. (52) iz Žabljaka.

"Sumnja se da je on prijetio oružjem supruzi i sinu a potom je fizički napao suprugu zadajući joj udarce u predjelu glave", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima policijski službenci su lišili slobode L.S. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

Postupajući po naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Žabljaku pripadnici policije su izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi L.S.

Pretresom je policija pronašla i preventivno oduzela dva komada oružja za koje je osumnjičeni posjedovao dozvole. Takođe, pronađena su i oduzeta dva pakovanja sa sadržajem opojne droge kokain, 1.100 komada tableta „Lorazepam“, dva metalna boksa, dva pancira i improvizovana naprava koja služi za ispaljivanje metaka sa 17 komada municije - navodi se u saopštenju UP.

Po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju protiv L.S. je, kako se dodaje,  podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Osumnjičenom je državni tužilac odredio zadržavanje do privoda nadležnom sudiji za istragu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.