Mugoša: Manjinska, odnosno prelazna Vlada pa vanredni izbori
Boris Mugoša, Foto: Socijaldemokrate

Mugoša: Manjinska, odnosno prelazna Vlada pa vanredni izbori

Poslanik SD-a Boris Mugoša je prokomentarisao izjavu izvjestioca Evropskog parlamenta za odnose sa Crnom Gorom, za budućnost odnosa EU i SAD-a i predsjednika Radne grupe EP za zapadni Balkan, Tonina Picule, za Jutarnji list u kojoj je kazao da Crna Gora stagnira na svom evropskom putu, te kako je to “zasluga” nove vlasti.

“Više je nego jasno da politički subjekti koji istinski, a ne samo deklarativno, žele građansku Crnu Goru koja će biti sljedeća članica EU i ostati pouzdana članica NATO-a, treba da pokrenu suštinski dijalog kako bi se kroz djelovanje manjinske, odnosno prelazne Vlade popravilo veoma nezavidno stanje u zemlji i unaprijedio izborni ambijent, odnosno pripremili adekvatni uslovi za vanredne izbore”, istakao je Mugoša.

“Sve drugo je suštinsko nazadovanje na evropskom putu zbog čega ispaštaju i ispaštaće građani, dok je političarima (politikantima) bilo i biće standardno dobro”, zaključuje poslanik Socijaldemokrata.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.