Ribarevine dobilo sportsko-rekreativnu zonu; Smolović najavio još ovakvih projekata
Foto: Opština Bijelo Polje

Ribarevine dobilo sportsko-rekreativnu zonu; Smolović najavio još ovakvih projekata

Završeni su radovi u naselju Ribarevine na izgradnji sportskog poligona, za šta je Direkcija za izgradnju i investicije Opštine Bijelo Polje utrošila 25 hiljade eura.

Rukovodstvo Opštine na čelu sa predsjednikom Petrom Smolovićem, imalo je priliku da obiđe izgrađeni sportski poligon, gdje su sa mještanima ovog i okolnih naselja razgovarali o tekućim infrastrukturnim, investicionim i komunalnim problemima.

Smolović je poželio sugrađanima ugodan boravak na ovom prostoru, posebno onim najmlađim i kazao da će ovakvih projekata u narednom periodu biti još.

On je nakon razgovora sa mještanima kazao da je lokalna samouprava raspoložena da izadje u susret stanovnicima Ribarevina, ali i svih drugim mjesta na teritoriji Bijelog Polja, kako bi zajednički stvorili bolje uslove za život.

“Ono što je važno, nakon razgovora sa mještanima, prepoznali smo ključne probleme, a tiču se loše putne infrastrukture i drugih komunalnih problema na koje su ukazali. Kao i u svakoj MZ ima puno da se radi, ali mi imamo plan i znamo  kako da se u narednom periodu bavimo rješavanjem tih problema” -  zaključio je Smolović.

bijelopolje

Foto: Opština Bijelo Polje

Pored predsjednika u delegaciji su bili potpredsjednici Opštine Ernad Suljević i Nermin Bećirović, menadžer Fahrudin Begović, direktori Direkcije za izgradnju i investicije i Direkcije za imovinu Milanko Minić i Ljubomir Sošić, kao i direktor Centra za sport i rekreaciju Marko Maslovarić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.