Krivokapić u posjeti Srbiji na poziv premijerke Brnabić
Zdravko Krivokapić

2. i 3. novembra

Krivokapić u posjeti Srbiji na poziv premijerke Brnabić

Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić boraviće u zvaničnoj posjeti Republici Srbiji 2. i 3. novembra 2021. godine.

Kako navode u Vladi, premijer odlazi u posjeti Srbiji na poziv predsjednice Vlade Republike Srbije Ane Brnabić.

"Tokom posjete, osim sa domaćinom, planirani su susreti sa najvišim državnim zvaničnicima Republike Srbije", navodi se u najavi posjete.

U delegaciji su premijerovi savjetnici Vanja Radević, Ivan Šikmanović i Nikola Zečević, zatim Ana Ražnatović, otpravnik poslova u Ambasadi Crne Gore u Srbiji i Ivana Malović, šefica kabineta premijera.

"Zvanična posjeta predsjednika Vlade... biće u funkciji jačanja bilateralnih odnosa, kao i unapređenja političkog dijaloga i ukupne saradnje. Posjeta predstavlja i priliku da se istakne važnost stabilnog i sigurnog regiona, kao i značaj njegove jače integracije kroz mehanizam Berlinskog procesa, kojim se učvršćuje evropska perspektiva Zapadnog Balkana. Imajući u vidu krizu nastalu usljed pandemije COVID-19, posjeta će biti odlična prilika za razgovor o modelima usmjerenim na prevazilaženje zdravstvenih, ekonomskih i drugih izazova uslovljenih pandemijom sa kojima se obije države suočavaju,"navodi se između ostalog u dokumentu u vezi posjete, prenose Vijesti..

 
 
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.