DPS Nikšić: Agitovanje Nikole Markovića za sadašnju vlast nagrađeno direktorskim mjestom u RTV NK
Demokratska partija socijalista

DPS Nikšić: Agitovanje Nikole Markovića za sadašnju vlast nagrađeno direktorskim mjestom u RTV NK

Direktorska fotelja u RTV Nikšić, utješna je nagrada Nikoli Markoviću od vlasti za koju je intenzivno agitovao pod plaštom “nezavisnog novinara”. Nakon debakla na konkursu u Javnom servisu, gdje se pojavio bez potrebnih uslova, i sa instant diplomom fakulteta završenog na pragu šeste decenije života, Marković će iz Podgorice doći da indoktrinira Nikšićane onako, kako je to činio u vrijeme svog udarničkog rada za sadašnju vlast, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u tom gradu.

U DPS-u vjeruju da se on za tu funkciju dodatno preporučio spinovanjem afere "Pandora" i "niskim napadima" na tužioca Katnića.

"Mada, činjenica da je od novine “Dan” svojevremeno napravio bilten Demokrata nije bila na odmet. Kako upućeni izvori iz Nikšića kažu, svoj sadašnji položaj Marković je zaslužio i vrijednim sastavljanjem saopštenja za jednu od vladajućih partija", dodaje se u saopštenju DPS-a.

Učestala pojava poručuju već polako postaje ustaljena praksa, da se novinari “Dana”, "glasila koje je osnovala tajna služba vojske bivše države, raspoređuju po javnim servisima".

Logičan tok stvari kako dodaju ako se uzme u obzir ko je u Nikšiću na vlasti i kako se tu našao.

"Ovaj najnoviji primjer zapošljavanja "podobnih" je pokazatelj političke klime i nakaradnog stanja koje je postalo normalno i očekivano kako u funkcionisanju lokalne vlasti u našem gradu, tako i vlasti sa državnog nivoa", zaključili su iz DPS-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.