Nakon dvoglavog orla misice pokazale i tri prsta (FOTO)

Nakon dvoglavog orla misice pokazale i tri prsta (FOTO)

Nakon što je gest misica na Izboru za mis Interkontinetal u Egiptu gdje pokazuju simbol dvoglavog orla, izazvao buru u javnosti, podijelile su fotografiju gdje pokazuju srpski simbol, tri prsta.

Na društvenim mrežama se pojavila fotografija misice iz Srbije, Valentine Petrović i Crne Gore, Une Mugoše, kako sa misicama iz Albanije i Kosova zajedno rukama pokazuju albanskog orla. Njihov potez je naišao na oštre kritike javnosti, a tim povodom se oglasila predstavnica Srbije.

“U naletu euforije, povodom žurke, bila sam pozvana da se fotografišem. Velikom brzinom sam stala pored djevojaka i djevojke su mi u euforičnoj brzini namjestile ruke kako da stanemo, nisam imala nikakvu lošu namjeru, to je bila trenutna nepromišljenost i glupa spontanost”, navela je ona.

954686592617852e6b1cff101844331v4big

Iste noći kada su misice pozirale pokazujući dvoglavog orla, pozirale su i sa podignuta tri prsta.

Iako su komentatori primijetili da nijedna od njih ne drži dlan sa podignuta tri prsta okrenut ka kameri, misice su se nešto kasnije "iskupile" novom fotografijom.

Albanski mediji osudili su gest svoje misice Frontine Gaši, nazivajući ga "skandaloznim".

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.