Nikšićanin izručen iz BiH u CG zbog podstrekivanja i pomaganja u ubistvu
Ilustracija

Nikšićanin izručen iz BiH u CG zbog podstrekivanja i pomaganja u ubistvu

Danas je izvršena ekstradicija lica koje se potražuje po međunarodnoj potjernici naše države iz Bosne i Hercegovine u Crnu Goru.

"Izvršena je ekstradicija M.B. (37) iz Nikšića koji se potražuje radi vođenja krivičnog postupka zbog krivičnog djela teško ubistvo putem podstrekavanja i pomaganja.  

M.B. je optužen da je 2019. godine u Nikšiću zajedno sa A.M. umišljajno podstrekao V.L. da iz koristoljublja liši života R.V. a takođe mu je i pomogao u izvršenju krivičnog djela teško ubistvo", saopšteno je iz policije.

Sprovodeći ciljanu potragu nadležne službe Uprave policije su u ovom predmetu razmjenjivale informacije sa nadležnim organima Bosne i Hercegovine i drugim zemljama.

"Podsjećamo, M.B. lišen slobode u Bosni i Hercegovini 18. jula 2021. godine po međunaordnoj potjernici raspisanoj od NCB Podgorica", saopšteno je.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.